Begivenhedskalender

Årsvisning
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Search
Søg


Vi er bekendt med Danske Regioners ”Fællesregionale principper for efteruddannelse og kompetenceudvikling af regionernes sundhedspersonale”.
Hvis du skal have tilladelse fra f.eks. din afdelingsleder til at deltage, beder vi dig venligst selv sikre dette.
Hvis du ønsker adgang til den fulde invitation som indeholder tilmeldings information, beder vi dig kontakte din afdelingsledelse, som har denne.

Digitalt fyraftensmøde

Onsdag, 19 Maj 2021, 16:00 - 17:00

I DLS vil vi gerne afprøve konceptet "digitalt fyraftensmøde". Et kort virtuelt et af slagsen, med to korte indlæg 19. maj kl. 16.00-17.00 Ved dette første “pilot-møde” bliver første indlæg “Iltbehandling under pandemien” v Ejvind Frausing Hansen."COVID-19 pandemien har udfordret den konventionelle iltbehandling og aldrig før har sundhedssystemet brugt så meget ilt på så kort tid. Men hvad er god iltbehandling og hvordan styrer vi det så patienterne får den rette mængde ilt? Og skal vi genopdage basal respirationsfysiologi for at forstå hypoxæmien ved COVID-19?" Andet indlæg bliver“KOL og komorbiditet” v Ulla Møller Weinreich"Under pandemien har det fysiske møde mellem den sårbare patient og behandleren været besværliggjort. Vores KOL-patienters morbiditet har imidlertid ikke været sat på pause. Det er derfor særlig vigtigt i denne tid at være sig patienternes multi-morbiditet bevidst." Vel mødt “in virtual life” -spørgsmål og kommentarer meget velkomne i chat’en. Venlig hilsenDLS bestyrelse  

 


Deltag på din computer eller din mobil-app


Klik her for at deltage i mødet


Deltag med en videomødeenhed

Videomøde-id: 128 420 035 4


Alternative instruktioner for VTC-opkald


Få mere at vide | Mødeindstillinger

Sted : Microsoft Teams meeting

Invitation: